Justin fyller 19år idag!! <3

Justin bieber är 19 år idag!! Fast klockan 12.56 haha men aja ifl idag!
Jag sitter vid datan och mobilen ;) men nu ska jag försöka leta efter en Jacka på junkyard.. Hittar ingen bra! :'( men aja pussOchKramMadde!


Life's a beach as!

Life's a beach as!!
Snäll bror jag har.. Han vet att jag försöker att sova men endå sitter han och snackar Skype med sina jävla kompisar hela natten.. Vaknade vid 1,2,3,4 jag dör.. Svin trött!! och sov till nu!
Men igår va jag så trött att jah inte årkade blogga, för att vi va i sim hallen hela dan.. Men hade ifl kul! :D aja nu ska jag äta frukost men jag slänger in ett inlägg lite senare! PussOchKramMadde! :) <3


Dejt med hjärtat!!! :)

Sitter på ett cafe i stockholm, mitt på centralen.. ovh dricker varm chocklad.. mumma! :) bloggar faktiskt med datan idag för typ första gången på..  typ 1 år :P men gabbe och ylva åkte tåget till cafet med mej eftersom daniel jobbar här och han ska hem till farmor och jag också :D haha  så vi tar sällskap.
Aja om ni undrar vem ''hjärtat'' är så är det min data! :D haha..
Igår så vart jag lite ledsen över en sak och värdens bästa storesyster peter, hahah
gjorde min dag med roliga bilder :'D haha och sms hahahahahahah.. du är värdens bästa storesyster peter! :'D
aja hejdå!! bilder kommer sen.

Let her go! :)

Tjabbatjenahallå..!
Sitter hos Sandra, klockan är ca 23.45 oh jag är helt slut.. Men Sandra håller på att steka köttbullar och makaroner! :) haha, god kvällsmat :) aja har suttit och mysigt med Julia (sandras dotter, 3 år)
Hon satt vid sandras Iphone och jag vid min..! :) aja godnatt! :) <3 puss


Ready or not.. Louise här!! <3 :*

Tjohoo Louise här! Just nu sitter vi på lektion o har dö tråkigt Emma sitter o spamm ringer oss eller aa på maddes mobil.... Just nu sitter Madde o skriver o jag passade på att ta o blogga istället för henne... Imorgon ska vi på bandygymp eller hur det nu stavas ska bli dö kul! Sen ska vi åka till Stockholm på lördag hon blir kvar till onsdag eller tisdag tror ja men jag blir nog kvar till fredag:) snart har vi ännu en svenska lektion då ska vi köra bubblan mä Oskar Alex o kanske någon till rolig. Jag har inte så mycket att skriva. Men skänkt att det är fredag imorgon! Puss så länge!<3


NMNL means NoMusicNoLife

No Music No Life.. Thats true..
Sitter och myser med alice (katten), mamma och moster dom sitter vid datan och jag bloggar på mobilen, eller mamma gör nudlar te mej!! Bästa mamma!!! Imorgon ska jag åka buss te skolan.. Men måste äta sen sova.. ZzZz

https://cdn1.cdnme.se/2590932/6-3/pic_51214fb99606ee6444d5ed1a.jpg" class="image">


Morning! :)

Godmorgon nu för tiden bloggar jag bara från mobilen typ... Men idag vaknade jag av att kusin kevin som är 3 år, han hoppar ner från soffann och vill att man ska dra upp han sen skrattar han ihjäl sej.. Normal.. :p aja ska äta frukost nu! :) bloggar senare :)


Inga biljetter här inte! :'(

Fick inte nå biljetter :'( buhu..! Men
Jag sitter hos min moster nu.. Har kollat på melodifestivalen och de sög.. Slut som fan... Va först i skolan igår sen var jag i stallet sen gymmet... As trött och träningsvärk och ryggont! :( men förlåt för dålig uppdatering, inte så bra på de.
Men lovat att jag ska bli bättre på de :)
Godnatt. O.B.S!! JAG SKA TILL MELODIFESTIVALEN DEN 9 MARS OCH KOLLA PÅ FINALEN!! :D HAPPYFACE.. Btw så fick jag inga biljetter till Justin bieber så därför åker jag till melodifestivalen som en tröst.. :'/ aja måste sova nu.. Byebye!! :)


Idag smäller de!!! :D

Hejsan! Idag smäller de fan!! Justin bieber ska släppa mer biljetter för en tredje konsert!!!!! :D överlycklig!! :D men vi har tvingat nattas mamma att sitta på Ticknet och köpa biljetter!!! Fast jag hoppas att hon hinner att beställa!! :D annars får hon stryk... >:) haha dom kommer ut klockan 10 så jag hade tänkt att gå från skolan i 20minuter typ! Och hjälpa Mari så att hon inte failar... Haha men idag va jag jätte duktig jag gick upp klockan 7 :P bloggar senare och svarar på om vi fick biljetter sen! :) PussOchKramMadde! :) <33